EU Támogatás

Új Magyarország Fejlesztési Terv

umft.png

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0187 azonosítószámú projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Projekt neve: cDMS integrált vállalatirányítási rendszer és CRM rendszer bevezetése a SHICK-R Kft-nél

Projekt leírása (általános leírás, műszaki adatok): A projekt keretében vállalatunknál a cDMS integrált vállalatirányítási rendszer kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, pénzügyi és számvitel, gyártási moduljai, valamint az ezekhez szervesen kötődő CRM értékesítési rendszer is bevezetésre kerül. Az R&R Software Kft. teljeskörűen vállalta a rendszer bevezetését, tehát az átgondolt projektindítást, paraméterezést, tesztelést, oktatást és az éles indulást. A rendszer bevezetése hosszabb távon biztosítja a cég nyereséges működését, racionalizálni fogja vállalkozásunk folyamatait.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: „SHICK-R” Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., 3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 66.

Irányító Hatósság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638 palyazat.gov.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.: 06 40 200-617 www.magzrt.hu

(A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a MAG Zrt. honlapjára történő hiperhivatkozás jól látható helyen kell hogy szerepeljen.)

Márkáink